Каква е моята духовна мисия?

Често пъти ми задават въпроса – Каква е моята Духовна Мисия?
В желанието си да се почувстваме съществени и значими, защото ние самите не сме се оценили все още, не сме разбрали и осъзнали собствената си безценност, се самозаблуждаваме с мисълта, че имаме мисията да “спасим” света по един или друг начин.

Истината обаче, отговорът на този въпрос е, че основната ни задача поради, която сме тук и сега, е осъществяването на връзката ни с нашето АЗ, нашето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ. Онова Великото АЗ СЪМ, където си всичко и нищо, където осъзнаваш себе си в едно цяло с Творението, където осъзнаваш себе си, като Творец на собствената си реалност, осъзнаваш себе си, като Източника. В това състояние на Духа всички дребни нещица, които терзаят Умът ти изчезват, изгубват всякакво значение и значимост. В това състояние на Духа единственото, което можеш да създаваш и твориш са вселени и галактики.

Осъзнаваш, че всеки един по отделно носи отговорността за собствения си живот, за собственото си творение, за собствената си реалност и не е необходимо Ти да го променяш или да го “спасяваш”. Всеки върви по своя си Път –  в свой собствен темп, откривайки собствената си истина, своята формула за връзката му със собствения АЗ.

23.10.2012 г.

Самира Карина (Карина Бакалова)

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/polezenpat/196-misiya

Сподели с приятелите си!

Може да харесате още...

Вашият коментар