За нас

tree-spiritСкъпи приятели,

Отправям покана към всички вас, които отдавна или по-отскоро сте стъпили на пътеката на духовните търсения, към всички, които преживяват трудни моменти или просто усещат, че реалността, която ги заобикаля не е задоволителна за тях, към всички, които са разтърсени от драматични обрати в битието си и се вглеждат в себе си, за да открият желания изход, към всички, които желаят промяна, към всички, които по някакъв начин ще се почувстват в резонанс с тази ПРОГРАМА ЗА ЛИЧНОСТНО СЕБЕПОЗНАНИЕ И ТРАНСФОРМАЦИЯ –

3L CHANGE – CHANGE YOUR LIFE IN LOVE AND IN LIGHT.

ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ В ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА.

Преди година започнах серия от семинари, като част от тази програма – Любов към себе си и Седемте Магически Огледала на Есеите. Сега, година по-късно, с нови осъзнавания и опитности възнамерявам, тя да протича под формата на беседи, разговори, в които ще се учим да сътворяваме живота си, такъв какъвто го желаем.
И всичко това в съчетание с медитативни практики за интегриране на енергийно ниво на достигнатите осъзнавания. Ще се потопим в потока на Махатма – енергията на всичко, което Е, самата Любов, идваща от сърцето на Майка/Баща Бог.

Стрес, икономически проблеми, усещане за безпътица, липса на житейска перспектива, болестни състояния от най-различен характер, нехармонични взаимоотношения и нестабилни връзки…

Списъкът от подобни явления може да бъде продължен от всеки един. Как ще се наричат е въпрос на думи и определения, които обозначават едно и също състояние – Откъсване от собствения Аз. Откъсване, прекъсване на връзката с Източника на Мирозданието, Бога Отца, Майка/Баща Бог – всеки го нарича по свой начин.

Нарушаването на тази изначална връзка води до дисбаланс, дисхармония във всеки един човек, независимо какво определение ще му дадете.
Психолозите дават определения от човешка перспектива. Погледнато от по-висша перспектива това е пропадане в материята. И понеже времената са такива, че човечеството е започнало да се пробужда, все повече и повече хора се изправя пред собствения си вътрешен свят и търсят решението, хапчето за „болестта” в себе си. Но хапчетата, които съвременната цивилизация подхвърля на хората не лекуват състоянието….
Как човек може да  възстанови обратно връзката си със Себе си?

През многобройните епохи винаги е имало хора, макар и не многобройни, които са си задавали тези въпроси и са откривали начини да си върнат изконното право на връзка с Източника на Всичко, което съществува. В днешно време все повече са пробудените човеци, които осъществяват връзка с фините нива на Творението.

За целта е нужно преди всичко Изказано, осъзнато решение за промяна на собствения вътрешен свят. И тогава цялата Вселена, Космосът, Безкраят отвръщат с мощен глас в ответ на взетото решение и изказано намерение за промяна. Това е началото на подреждането на пъзела на вътрешния мир на човека. Признаване за съществуване на проблема. Приемане на Божията Воля и предаване на Божествения План. Оставяне на събитията да следват своя собствен ход. Отказът от съпротива и борба, нещата да се случат на всяка цена, така както сме ги поискали и пожелали. Преследването, захващането за крайната цел, резултат…

Разбира се, с тези няколко думи темата не се изчерпва, но се надяваме да сме били достатъчно ясни за намеренията си, методът и темите на работа.

Любовта е тази, която ще премине през всяка преграда, през всяко препятствие. Днес Аз избирам да бъда Свободен/а.  А Вие?

3L CHANGE – CHANGE YOUR LIFE IN LOVE AND IN LIGHT.

3 L – LOVE, LIGHT, LIFE

ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ В ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА.

Samira Karina – Карина Бакалова

3L Change – Change your Life in Love and Light. It is a program which is going to help you to transform your life. It is going to lead you in the learning process of how to wake up and use your personal power and abilities, which we human beings have as a birth right. It is about creating our own reality – creating our health, our relationships, our appearance, happiness, abundance and prosperity. This is a program that works on a conscious level and energetic level. It is made on the basis of my personal experience regarding the achievement of my own health overcoming depression.

Сподели с приятелите си!

Вашият коментар