Тийл Суон

teal_swan
За Тийл Суон

teal_swanСкъпи Приятели,

Представяме на вашето внимание една невероятна личност, с чийто статии и преведени видео материали ще ви запознаваме малко по малко.

Мисията на Тийл Суон

През 2012 Тийл основа Фондация “Хедуей”, компания с идеална цел, която дава възможности на идеи, цели и предпирятия, които са устремени към позитивна промяна на света, да постигнат целите си. През идните години, Хедуей Фондацията ще подпомага програми, центрове, компании и продукти в областите на правната реформа, образованието, помощта в края на живота, да си помогнем сами, лечението, родителството, интерактивната медицина, реформирането на хранителната индустрия и духовността ( за да посочим някои).
През 2014 Тийл основа движение за социална автентичност, наречено „Имърдж“. Днешният свят на бързите обороти е изграден на основите на фалша вместо на автентичността. Когато светът е изграден на тази основа, истината за личността и истината за света не могат да изплуват, за да бъдат опознати. Когато човек е принуден да се напасне в общество, примирявайки се със социалните идеали, неговите емоции са потиснати и той губи връзка с вътрешното си познание за безкрайната вселена. Той започва да „се преструва“, че е нещо реално, но всъщност да чувства точно обратното. Понякога този фалш стига толкова дълбоко, че хората се самозалъгват от собствените си илюзии. Воините са водени, защото хората са неспособни да признаят и прегърнат собствения си страх и болка. Убийствата биват извършени, защото хората не желаят да се изправят срещу безсилието си, което усещат. Хората живеят не успели в живота си, заради пристрастяване и алчност, защото никога не са си давали позволение да си признаят какво искат и как се чувстват. Ние живеем в епоха на потиснатост, където симптомите на болестта са притъпени и упоени спрямо нашата осъзнатост. Толкова сме заети „да крепим фасадата“, че ни убягва възможността за истинско личностно развитие. Ние, всъщност, живеем в епохата на „не-просветлението“. „Имърдж“ кани хората да встъпят изцяло в тяхната автентичност, знаейки че това ще доведе до положителната промяна, която искаме да видим в света.
Всички същества изначално съдържат познанието за тази вселена, защото те, като всички въплътени създания в нея, са продължения на вселенското съзнание. Докато си позволяваме цялостно да изплуваме и да се събудим за това, кои сме наистна, тази универсална истина ще се прояви в света. „Имърдж“ ни призовава като индивиди да подкрепим откриването на уникалността и личната истина за всеки човек, започвайки със себе си. На свой ред, обществото, което ще се образува от тази промяна ще бъде онова, за което сме мечтали всички.

Биография
Тийл е родена в Санта Фе, Ню Мексико през 1984.

Като малко дете, Тийл забележимо проявява екстрасензорни способности. Сред тези способности били ясночуване, ясноусещане, ясновиждане, способността да манипулира електромагнитни полета и да общува чрез мисъл-форми.
Нейните родители, които са били Рейнджъри, по-късно приели работа в Уасач-Кейч Нешънъл Форест в Юта, без да имат представа в момента за силно религиозната атмосферна на местността. Слуховете за способностите на Тийл бързо се разпространили и последните не само били поставяни под съмнение, но и някои се страхували от тях в религиозната комуна. Заради способностите си Тийл била вкарана още като дете в местния култ от познат на семейството, където тя била редовно и ритуално измъчвана за тринадесет години.
Тя успяла да избяга от култа, когато била на 19 години. Оттогава, Тийл се е превърнала в „духовен катализатор“, като едновременно приема и ползва своите способности, за да напомня на хората за единната, енергетична природа на тази вселена и да ги обучава как да намерят блаженство в центъра дори на най-крайните обстоятелства.

Превод: Кирил Цветков

http://tealswan.com/about-teal

Сподели с приятелите си!

Може да харесате още...

Вашият коментар