Днес ще сътворявам!

Днес ще сътворявам. Всеки ден го правя за някой друг с любов и радост. Наблюдавам с удивление как се проявява на физически план във времето и пространството. Да, не спирам да го правя. Точно, като малките деца се удивлявам на този процес, макар и безбройните примери и потвърждения вече в живота ми. Днес ще го направя за мен самата, като истинска Вълшебница.

Най-трудната стъпка в този процес е може би това да изясним за себе си какво точно желаем да бъде в живота ни. Да уточним и изчистим детайлите. Е ли да разпиляваме енергията си в градежа и създаването на “дворци и палати” или да се фокусираме върху сътворяването на всяка една “тухла” необходима за тях? Иска си работа и постоянство. Има си нужда от време, любов и търпение. Най-вкусното ястие се готви на “бавен огън”. Някой ще каже: “Да изградим двореца”. А аз ще ви попитам: “Знаете ли колко много детайли има в него? Колко много енергия и сила е необходима за това?” И докато чакаме неговото изграждане ще сме изгубили нейде вярата си и търпението си в случването му. Ще махнем с ръка и ще си кажем – “Това не работи”. Макар и по-трудно на пръв поглед, по-лесния и бърз начин по пътя на сътворяването е да започнем от първата, после втората, третата и т.н. тухли необходими ни за нашия “Дворец”. Да изчистим детайлите, а не да бъдем общи в изказването на намерението си. Всеки ръб, дупчица, материал за нашата тухла е необходимо да видим, изкажем и изпишем.Не бъдете мързеливи или да си казвате – Не мога да пиша. В писането излизат детайлите и още и още и още… Ще се изненадате сами от себе си когато го направите. Пишете с размах и лекота. Бъдете смели в изграждането на “тухлата”. Когато преминем през този първи етап сме свършили 80 % от своята работа.

Следващата стъпка е да приготвим своята вълшебна смес от лъчи и енергии от нивото на Източника и да заредим своето творение. След което го оставяме ” да покъкри на тих огън” във фурната на Съ-Създателите и Източника за материализация и проявление.

Освободете се от ограниченията и съмненията. Няма невъзможни неща. Пуснете мислете, че материалите, които влагате са скъпи или много. Освободете се от въпросите – “Ще се получи ли?”, “Ама кога ще се получи?”, “Кой и как ще го направи?” Всички тези съмнения са пречка по пътя на сътворяването. Живейте радостта и щастието на това, което създавате, така сякаш то е вече факт. Вярата, знанието, че това е така са вашите най-силни инструменти.

Не се захващайте за мисълта, че на всяка цена искате да получите точно това. Изправете се пред минуса, т.е. пред факта, че това може и да не се случи. Приемете го и се освободете от страховете си. Имайте яснота по въпроса – “Какво бихте направили ако получите този резултат (минуса)?” Когато се изправим пред страховете си, успеем да ги видим напълно и изцяло става и възможно тяхното освобождаване.

Вярвайте и знайте, че това което сте създали е вече реалност. Защото То Е!

И помнете: Влезем ли в процеса на сътворяване с не научени уроци, гарантирано е, че те отново ще се повторят. Не е въпрос единствено и само да получим това, което желаем, а и да знаем какво да правим с него, да бъдем готови да дойде в живота ни. Това наричам – Да влезем осъзнато в процеса на Сътворяване.

А аз днес ще сътворявам, като истинска Вълшебница, каквато съм.

Обичам Ви!

 

Самира Карина

07.08.2016

Сподели с приятелите си!

Може да харесате още...

Вашият коментар